Visie creëren

Creëer een visie voor jullie bruiloft in het buitenland

Downloads

Hieronder vinden jullie twee vragenlijsten; één voor de bruid en één voor de bruidegom. Download deze vragenlijsten en print ze uit. Vervolgens gaan jullie deze afzonderlijk van elkaar invullen. Probeer hem zo volledig mogelijk in te vullen, als je ergens echt geen antwoord op weet kun je hem leeg laten. Wanneer jullie hem allebei hebben ingevuld kunnen jullie bij elkaar gaan zitten en de vragenlijsten met elkaar bespreken.

Over welke punten denken jullie hetzelfde en waar hebben jullie andere ideeën over? Probeer om jullie ideeën en wensen samen te voegen, zo komen jullie samen tot jullie visie voor de bruiloft.

Over de kleine details kan uiteraard later beslist worden, maar het is belangrijk om de grote lijnen duidelijk te hebben. De grootte van de gastenlijst, het seizoen waarin getrouwd gaat worden, het budget en waar jullie voor de wet gaan trouwen zijn belangrijke punten waar jullie nu over moeten beslissen.

 

Tips

  • Probeer de vragenlijst zo volledig mogelijk in te vullen
  • Maak de vragenlijsten écht afzonderlijk van elkaar

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Meer artikelen

Ontvang wekelijks gratis advies over trouwen in het buitenland

Wij delen jouw e-mail nooit met derden