Trouwen in New York

Trouwen in een wereldstad? In the middle of it all?
Dan is trouwen in New York een perfecte keuze.

Over New York

Beste tijd om te trouwen in New York +

Het voor- en najaar zijn de beste tijden om New York te bezoeken. Ook in de winter is New York erg leuk om te bezoeken door de gezellige sfeer die er hangt. Het kan er dan wel erg koud zijn!

Amerikaanse trouwcultuur en tradities +

De Verenigde Staten hebben een aantal huwelijkstradities die helemaal Amerikaans zijn. Veel van de tradities die we van Amerika kennen komen voort uit Europese tradities. We zetten de belangrijkste tradities op een rijtje:

Een oude traditie is het vragen van de hand van de bruid. De bruidegom moet dan toestemming aan de vader van de bruid vragen om met haar te mogen trouwen. Tegenwoordig word dit bijna niet meer gedaan.

Een bruiloft wordt in Amerika groots gevierd en het kost veel tijd om dit te organiseren. Veel bruiden schakelen daarom een weddingplanner in.

Voorafgaand aan de bruiloft word een een ‘bridal shower’ gegeven door de ‘maid of honor’. In Nederland is dit het vrijgezellenfeest. Tijdens de bridal shower krijgt de bruid kleine cadeautjes.

De dag voor de bruiloft wordt er een ‘rehearsal dinner’ gegeven. Dit is de generale repetitie waarbij de ceremonie samen met de ouders en vrienden wordt ingestudeerd.

Bij een Amerikaanse bruiloft is het normaal om volwassen bruidsmeisjes te hebben. Vaak zijn dit de vriendinnen en zussen van de bruid. Deze worden begeleid door vrienden en broers van de bruidegom.

Bruidsparen registreren zich vaak bij winkels. Hier laten ze een cadeaulijst achter die hun gasten kunnen opvragen. Zo kunnen gasten zien wat het koppel wil hebben en wat andere al hebben gekocht.

Top Trouwlocaties New York

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Blog

Ontvang wekelijks gratis advies over trouwen in het buitenland

Wij delen jouw e-mail nooit met derden