Over ons

Wij helpen je om zo snel, makkelijk en leuk mogelijk jullie bruiloft in het buitenland te plannen.

Weddingfairy is de trouwblog over trouwen in het buitenland. Bruiden kunnen hier dagelijks nieuwe informatie en inspiratie vinden om met plezier hun droombruiloft plannen. Want het organiseren van de mooiste dag van je leven moet volgens ons een feestje zijn!

Het idee voor Weddingfairy is ontstaan toen Naomi merkte dat bruidsparen het moeilijk vonden om informatie over trouwen in het buitenland te vinden. Als weddingplanner, gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften, kreeg zij veel vragen over de wet- en regelgevingen en de kosten van een bruiloft in het buitenland. Over trouwen in Nederland is genoeg te vinden, maar het vinden van de juiste informatie voor een bruiloft in het buitenland blijkt een stuk lastiger.

Met Weddingfairy willen wij bruidsparen een handje helpen door ze te voorzien van alle informatie die nodig is bij het plannen van een bruiloft in het buitenland. Je vind hier handige tips, belangrijke informatie, mooie trouwlocaties en betrouwbare leveranciers. Wij houden ervan om de leukste trends in binnen- en buitenland te spotten en doen overal inspiratie op die wij graag met onze bruiden delen!

Over Naomi

"Sinds 2011 help ik bruidsparen om zo snel, makkelijk en leuk mogelijk hun bruiloft in het buitenland te plannen. Eerst als weddingplanner en tegenwoordig volledig via Weddingfairy. Ik heb een passie voor reizen, ben dol op to-do-lijsten, planningen en structuur & overzicht creëren."

Naomi Vlietman

Wat bruidsparen over Naomi zeggen

This Is A Colored Section Title To Break Up Your Page

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Ontvang wekelijks gratis advies over trouwen in het buitenland

Wij delen jouw e-mail nooit met derden