Een bruiloft à la Lauren Conrad

I love Lauren Conrad! Jaren geleden keek ik op MTV naar Laguna Beach, daarna The Hills en nu inspireert ze mij met haar lifestyle blog.  Op 13 september 2014 is ze getrouwd met William Tell. Zij hielden een rustiek-chique herfst bruiloft in Californië.

Plan jouw eigen bruiloft à la Lauren Conrad

Wil jij ook zo'n prachtige bruiloft als die van Lauren Conrad? Wij hebben leuke items gevonden waarmee jij een echte rustiek-chique celebrity bruiloft kan plannen, maar dan met een klein budget!

De trouwlocatie

Lauren en William gaven elkaar het ja woord in een wijngaard in de Santa Ynez Vallei in Californië.

trouwlocatie lauren conrad

Jullie trouwlocatie

Voor een romantische barn wedding reis je in Californië af naar Napa Valley waar het stikt van de wijngaarden en gave trouwlocaties. Het Geyserville Inn ligt net buiten Napa Valley, is omringd door wijnvelden en een goede trouwlocatie voor een bruiloft zoals die van Lauren Conrad. Ga na jullie bruiloft heerlijk op huwelijksreis door Californië.

geyserville inn bruiloft napaCredits: Nicolette clark photography

De trouwjurk

De trouwjurk is uiteraard één van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft, iets waar vrouwen vaak al jaren over fantaseren. Op haar trouwdag droeg Lauren Conrad een creatie van Mark Badgley en James Mischka. Het was een glamoureuze, klassieke trouwjurk met veel kant, kristallen en parels. De jurk had een prachtige illusie rug en ze droeg een mooie sluier om het plaatje compleet te maken.

trouwjurk kant lauren conrad

Get the look

Kanten trouwjurk  Prijsindicatie: € 100 - € 300

kanten trouwjurk

Kanten trouwjurk van Maggie Sottero Prijsindicatie: € 1500 - € 2000

kanten trouwjurk maggie sottero

Is dit niet helemaal jouw stijl? Misschien past één van deze trouwjurken voor een bruiloft in de herfst beter bij je!

 

De schoenen

De bruidsschoenen van Lauren zijn ook door Badgley Mischka ontworpen. Ze droeg een paar satijnen hakken.

lauren conrad trouwschoenen

Get the look

Witte satijnen trouwschoenen

witte trouwschoenen met diamenten

De bruidsmeisjes

Lauren Conrad had maar liefst 10 bruidsmeisjes, waaronder Lo Bosworth (ook van The Hills). Met zoveel vrouwen met verschillende vormen, lengtes en smaken heeft ze ervoor gekozen haar bruidsmeisjes zelf hun jurk uit te laten kiezen. De enige voorwaarde was dat de jurk in blush moest zijn. Dit heeft wat mij betreft goed uitgepakt, elke vrouw draagt een jurk waar zij zich comfortabel in voelt en het ziet er toch uit als een geheel. 

Tip: bij lightinthebox verkopen ze veel bruidsmeisjesjurken voor volwassenen en deze zijn in enorm veel kleuren verkrijgbaar, zo zit er voor iedereen wel iets bij!

lauren conrad met bruidsmeisjes

lauren conrad bruidsmeisjes jurken

Get the look

Blush bruidsmeisjesjurk

blush bruidsmeisjes jurk

De styling

Voor hun herfst bruiloft koos het bruidspaar voor een appel thema en serveerden ze homemade apple pie aan hun gasten, mmm... Ook aan drank werd gedacht, voorafgaand aan de ceremonie konden de gasten kiezen uit twee verschillende signature cocktails. Als klein cadeautje had Lauren voor haar bruidsmeisjes speciale zakdoekjes laten maken voor als ze een traantje moesten wegpinken tijdens de ceremonie, cute! De bruidsmeisjes droegen verder allemaal een mooi boeket van dahlia's, pioenrozen en tuinrozen.

Voor het diner is gekozen voor lange houten tafels met ivoren linnen tafellopers en zachte kussentjes op de houten stoelen. Verder was de zaal aangekleed met grote witte lampionnen en lange kaarsen en smalle vaasjes met bloemen op tafel.

styling bruiloft lauren conrad

Get the look

Papieren lampionnen v.a. € 1,28

lampionnen bruiloft

 

Will you be my bridesmaid zakdoekje

zakdoekje

 

De uitnodigingen

De uitnodigingen zijn vintage met zachtgekleurde bloemen en een sierlijk lettertype geworden. Dit is een stijl die tegenwoordig erg populair is en goed bij het rustiek-chique thema past.

bruiloft uitnodigingen lauren conrad

Get the look

Vintage bloemen uitnodigingen

vintage bloemen bruiloft uitnodigingen

Credits foto's bruiloft Lauren Conrad: US Weekly

LET OP: koop je iets bij lightinthebox, kijk dan goed of je hier nog invoerrechten of douanerechten over moet betalen. Dit zit namelijk niet bij de prijs inbegrepen.

Reageer op dit artikel

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Meer artikelen