Kleurenschema: mint

Mint, een kleur die wij de afgelopen jaren veel hebben gezien. Zowel bij bruiloften als in kleding, sieraden en in huis. Perfect voor een zomerbruiloft en goed te combineren met andere kleuren. Wij geven vast wat ideeën!

Mint & Goud

Art Deco, glamour, vintage en sophisticated. Dat is wat deze kleurencombo schreeuwt! Deze combinatie kan ook erg goed gebruikt worden voor een bruiloft in de winter.

Mint en goud
Credit: Party inspirations

Mix mint en goud met roze en je krijgt een romantische look met een moderne twist. Door het lichtroze en het frisse mint is de kleurencombinatie perfect voor een zomerse bruiloft.

Mint, goud en roze
Credit: Etsy.com en Birds of a feather

Wanneer je mint en goud mixt met het klassieke zwart en wit krijg je een elegante en luxe sfeer. Enorm gaaf als iedereen dan in gala komt!

Mint & Perzik

Kies voor je bruidsboeket voor mooie perzik kleurige bloemen zoals; boterbloem, roos, amaryllis, tulp, of pioenroos. Ook kun je het doortrekken in het eten en drinken door bijvoorbeeld taart met perziksmaak te serveren, of een heerlijke perzik cocktail!

Hebben jullie een vintage thema ga dan voor een groen tafelkleed tijdens het diner, en maak dit af door er perzik kleurige bloemen op te zetten. Zo ga je echt terug in de tijd.

Mint en perzik
Credit: JL Designs

Mint en Roze

Deze combinatie is perfect voor een klassieke, romantische bruiloft.

Mint en Roze
Credit: Every last detail

Mint en pink
Credit: Gabriel Ryan via Style unveiled en Middleton Park House

Mint en pink
Credit: Brocante home en nat your average girl

Mint en Geel

Trouwen jullie in de lente of zomer en willen jullie gebruik maken van vrolijke, frisse kleuren? Ga dan voor dit fleurige kleurenpalet!

Van deze frisse kleuren moet je wel vrolijk worden. Leuk idee: gebruik citroenen in de styling. Zet deze bijvoorbeeld in vasen op tafel als centerpiece. Ook leuk, maak heerlijke limonade om de dorst te lessen. Bij een italiaanse bruiloft ga je natuurlijk voor de limoncello!

Mint en geel
Credit: Vitalic Photo en  Bridesmaid

Mint & Lavendel

Een elegante bruiloft aan het plannen, ga dan voor deze kleurencombinatie! 

Mint en lavendel
Credit: Elisa B Photography

Reageer op dit artikel

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Meer artikelen