8 winter trouwjurken

Wij houden van romantische winter bruiloften en de prachtige trouwjurken die erbij horen. Zeker van de trouwjurken met lange kanten mouwen die nu helemaal in zijn! Ben jij nog op zoek naar de perfecte trouwjurk? Dit zijn volgens ons de mooiste winter trouwjurken met lange mouwen van 2015. Wie weet zit er iets voor jou tussen!

1. Pronovias Berila

Het merk pronovias komt uit Spanje en staat bekend om elegante trouwjurken. Deze A-lijn trouwjurk heeft prachtige off the shoulder lange mouwen.

Prijsindicatie: € 1500 - € 2000
Bruidsmodezaak: Weddings

winter trouwjurken met lange mouwen pronovias

2. Ronald Joyce Rina

Wat een prachtige trouwjurk! De trouwjurk heeft een fishtail silhouette, langen kanten mouwen en een illussie neklijn. De klassieke trouwjurk wordt afgemaakt door een mooie riem.

Prijsindicatie: € 1500 - € 2000
Bruidsmodezaak: Weddings

Ronald Joyce trouwjurk met lange mouwen voor een winter bruiloft

3. Pronovias Bour

Deze trouwjurk van pronovias heeft een A-lijn model, een sweetheart neklijn en lange kanten mouwen. Voor de bruid die een echte prinsessenbruiloft wil!

Prijsindicatie: € 1500 - € 2000
Bruidsmodezaak: Weddings

pronovias bour winter trouwjurken met lange mouwen

4. Modeca Rolina

Het merk Modeca komt uit Nederland en heeft een modieuze collectie trouwjurken. Het zijn eenvoudige trouwjurken met veel mooie details wat de jurken toch erg speciaal maakt. Het model Rolina loopt recht uit en heeft zowel een illusie nek als rug en lange kanten mouwen.

Prijsindicatie: € 1500 - € 2000
Bruidsmodezaak: Weddings

Modeca rolina trouwjurk winter bruiloft met lange mouwen

5. Pronovias Bespin

De derde trouwjurk van pronovias in deze lijst en dat is niet voor niets want het is een super mooi merk! Dit model heeft een boothals met lange mouwen en de taille wordt geaccentueerd door baleinen.

Prijsindicatie: € 1500 - € 2000
Bruidsmodezaak: Honeymoon shop

pronovias bespin winter trouwjurken met langen mouwen 2014 2015

6. Demetrios

Deze nude trouwjurk is van Demetrios, een merk uit de Verenigde Staten. De trouwjurk valt recht, heeft een V-hals, een illusie rug en is afgewerkt met kant.

Prijsindicatie: € 1500 - € 2000
Bruidsmodezaak: Honeymoon shop

winter trouwjurk van demetrios

7. Marylise Amada

De trouwjurken van Marylise, een merk uit België, zijn eenvoudig en dit zie je terug in deze trouwjurk. Dit A-lijn model heeft drie kwart mouwen, heeft een witte top en grijs lijfje en rok. Deze trouwjurk is voor de moderne bruid.

Prijsindicatie: € 1500 - € 1800
Bruidsmodezaak: Koonings

marylise amada

8. Rembo Isabelle

Super mooie jurk met verfijnde details. Een perfecte jurk voor de vintage bruid! Van het merk rembo styling zijn nog veel meer vintage en boho trouwjurken te vinden.

Prijsindicatie: € 1200 - € 1500
Bruidsmodezaak: Bruidshoek

rembo isabelle vintage trouwjurk

Welke winter trouwjurk vind jij het mooist?

Reageer op dit artikel

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Meer artikelen