6 zonnige huwelijksreis bestemmingen in de herfst

Vinden jullie de herfst een mooi seizoen voor een bruiloft, maar zoeken jullie tijdens de huwelijksreis toch liever de zon op? Op deze zes bestemmingen is het in de herfst nog heerlijk weer en hoef je niet te denken aan paraplu's en regenlaarzen.

6 zonnige huwelijksreis bestemmingen in de herfst

Willen jullie heerlijk genieten van zon, zee, strand en elkaar terwijl het in Nederland met bakken uit de hemel komt? Boek een huwelijksreis naar één van deze vijf bestemmingen en je komt gegarandeerd met een kleurtje terug!

1. Zuid-Afrika

Omdat de seizoenen in Zuid-Afrika precies andersom van de seizoenen in Nederland zijn begint het tijdens onze herfst in Zuid-Afrika net mooi weer te worden. In Kaapstad kunnen jullie heerlijk bijkomen van jullie bruiloft op het strand van Camps Bay. Willen jullie wat meer actie, maak dan een mooie rondreis.

 

camps bay
Camps Bay

2. Californië

In Californië is het in de herfst, afhankelijk van de plaats, nog super mooi weer. In de buurt van Los Angeles lopen de temperaturen in oktober nog op tot rond de 26 graden en in San Francisco is de gemiddelde maximum temperatuur 22 graden. Hier heb je wel iets meer kans op regen dan in LA.

Boek voor de eerste dagen een luxe hotel in Malibu of Laguna Beach en maak daarna een afwisselende rondreis per auto.

Laguna_BeachLaguna Beach

3. Cyprus

Blijven jullie liever dichter bij huis, dan is Cyprus een goede zonbestemming voor in de herfst! Verblijf hier in het 5-sterrenhotel Elysium, aan het strand van Paphos of het boetiekhotel Coral Thalassa Boutique Hotel & Spa naast Coral Bay.

elysium cyprus Credit: Elysium Hotel

5. Mauritius

Net als in Zuid-Afrika zijn de seizoen in Mauritius omgedraaid en is het daar in onze herfst dus lente. Met temperaturen van gemiddeld maximaal 27 graden en 9 uur zon in oktober is dit perfect voor een strandvakantie. Jullie kunnen een verblijf op Mauritius ook goed combineren met een rondreis door Zuid-Afrika, Kenia of Tanzania.

6. Hawaii

Hawaii is de perfect bestemming om een paar weken te gaan eilandhoppen. Begin in The Modern Honolulu op het eiland Oahu en ga van daaruit naar the Big Island en Maui.

studio suite the modern honoluluCredit: The Modern Honolulu

En, waar gaat jullie huwelijksreis heen?

Reageer op dit artikel

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Meer artikelen