5 romantische eilanden

Wie droomt er niet van trouwen op een onbewoond eiland? Een prachtig wit strand, helderblauwe zee en jullie voeten in het zand. In een woord genieten! Weddingfairy heeft 5 bekende en onbekende romantische eilanden voor jullie uitgezocht. Ook heel geschikt voor een huwelijksreis!

1. San Blas eilanden

De San Blas eilanden bestaan uit meer dan 357 idyllische eilanden voor de kust van Panama. Het zijn echte bounty eilanden waar je heerlijk kunt snorkelen en duiken. Omdat er per eiland meestal maar 1 resort is bieden zij vaak all-inclusive vakanties aan. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn!

san blas

San Blas romantisch eiland

2. Cookeilanden

Willen jullie echt heel ver weg, ga dan naar de Cookeilanden. Deze archipel bestaat uit 15 eilanden in het zuidelijke deel van de Grote Oceaan en horen bij Nieuw-Zeeland. De eilanden danken hun naam aan de Engelse ontdekkingsreiziger Kapitein James Cook, die ze in 1773 en 1777 bezocht.

cookeilanden

3. Hawaii

Hawaii is een eilandengroep dat bij Amerika hoort. De grootste eilanden, waar je tevens kunt trouwen, zijn; Oahu, Big Island Hawaii, Lanai, Maui, Kauai en Molokai. Onze favoriet is Maui met haar prachtige natuur en mooie regenbogen. 

Waterval Hawaii

4. Okinawa, Japan

Een huwelijksreis naar een Japans eiland, dat is toch wel origineel. Het eiland Okinawa ligt in de Oost-Chinese zee en heeft een eigen cultuur die afwijkt van de Japanse.

okinawa

5. Taprobane eiland

Gaan jullie voor luxe en privacy, vlieg dan naar Sri Lanka voor Taprobane eiland. Dit eiland is in 1920 gebouwd en veel koningen, presidenten en ministers zijn al in de exclusieve mansion geweest. Vertrek hier met jullie vrienden of familie heen, dan hebben jullie het eiland met 5 kamers en privé personeel helemaal voor jullie alleen!  

taprobane romantisch eiland

Naar welk eiland zou jij wel willen gaan?

Reageer op dit artikel

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Meer artikelen