10 afvaltips voor bruiden

Elke vrouw wil er natuurlijk op haar mooist uitzien op haar trouwdag. Wil jij nog even die laatste kilo’s verliezen, volg dan deze 10 afvaltips voor bruiden;

10 afvaltips voor bruiden
Credit: Michelle Marie Fit en Fit Sugar 

1. Drink veel water!

Ik weet het, dit ligt voor de hand. Toch drinken heel veel vrouwen te weinig water op een dag. Begin de dag met 2 glazen water en drink vervolgens bij elke maaltijd weer 2 glazen. Op die manier weet je zeker dat je genoeg drinkt. Geen fan van water? Probeer dan een lekkere thee.

Afvallen drink water
Credit: Skinnyms

2. Neem genoeg slaap

In de aanloop naar jullie bruiloft zullen jullie het erg druk hebben. Werken, een sociaal leven en dan ook nog alle stress voor jullie bruiloft. Tenzij je een weddingplanner hebt natuurlijk ;). Zorg ervoor dat je per nacht zeker 7 á 8 uur slaap krijgt, dit helpt bij het afvallen en je bent waarschijnlijk ook een stuk vrolijker!

Slapen afvallen
Credit: Skinnyms

3. Ga naar het strand

Ga romantisch met je aanstaande man naar het strand. Zonlicht is goed voor je, door het lopen verbrand je calorieën en ondertussen werk je ook nog eens aan een kleurtje.

Strandwandeling
Credit: Momento Cavito

4. Eet met stokjes

Probeer eens op zijn Japans te eten; met stokjes. Dit gaat een stuk lastiger dan met mes en vork, wat er voor zorgt dat je langzamer gaat eten. Het lichaam heeft pas na 20 minuten door dat het vol zit en op deze manier zorg je ervoor dat je niet te veel eet.

10 afvaltips
Credit: Kirbie Cravings en In on it

5. Eet genoeg en gevarieerd

Sla geen maaltijden over en ga zekerniet minder eten, dan gaat je lichaam juist vet opslaan. Zorg ervoor dat je gevarieerd eet; groente, fruit, calcium en ook goede vetten heb je elke dag nodig.

Groenten en fruit afvallen
Credit: Skinnyms

Leestips: Het voedselzandloper kookboek en de bikini challenge.

6. Ontbijt op bed

Neem de tijd voor het ontbijt. Het is de belangrijkste maaltijd van de dag maar vaak wordt er maar weinig tijd aan besteed. Maak voor jou en je toekomstige man heerlijke ontbijtjes en geniet hiervan!

Ontbijt op bed
Credit: Make life easieren Every day southwest

7. Doe het samen

Vind iemand om samen mee af te vallen. Misschien wil je moeder of getuige ook nog wel een kilo’tje kwijt. Zo kun je elkaar steunen en motiveren als je er doorheen zit.

Samen sporten
Credit: Manalo empire

8. Beloon jezelf

Ben je weer een kilo afgevallen, koop dan iets leuks voor jezelf. Een bruidsmagazine, heerlijke badolie of trakteer jezelf op een bezoek aan de schoonheidsspecialist.

Afvallen bruid
Credit: Skinnyms

9. Laat het liggen

Ga geen boodschappen doen als je trek hebt. Als je dan de supermarkt inloopt en al die lekkere dingen ziet is het moeilijk om dit te weerstaan. Doe je inkopen als je verzadigd bent en haal geen snoep, koek en chocola in huis. Dan kun je het ook niet opeten!

Gezond eten afvallen
Credit: Skinnyms

Leestip: Eibertje kiest. In dit boek laat Eibertje zien welke snacks je het beste kunt kiezen en welke je beter kunt laten staan.

10. Sport!

En als laatste tip; ga gewoon eens lekker sporten! Door te sporten kun je je hoofd leegmaken (die vol met to-do lijstjes voor de bruiloft zit), ga je je positiever voelen, gezonder eten en bovendien val je er van af.

 

Sporten afvallen bruiloft
Credit: Skinnyms en Etsy.com

Must-Haves

1. Avento Fitnessmat/Yogamat

Handige mat voor fitness oefeningen thuis of in de sportschool. Afmeting van de mat is 160 x 60 cm. Door de dikte van 7 mm ligt deze mat extra comfortabel. Kleur: Roze.

2. Avento Fitnessbal

Deze gymnastiekbal versterkt de spieren van alle delen in het lichaam zonder de gewrichten te belasten. Ook helpt de gymnastiekbal de lichaamsbalans en coördinatie te ontwikkelen. Incl. workout programma!

3. Fitnessbijbel voor vrouwen

Marije de Vries (1981) werkt als trainer en lifestylecoach in de fitnessbranche en het bedrijfsleven. Met door haar ontwikkelde all round veranderingsprogramma's helpt zij elk jaar grote groepen mannen en vrouwen met de overstap naar een ideale lifestyle.

Als jullie nog meer tips hebben horen wij die natuurlijk graag!

Reageer op dit artikel

GRATIS VIDEOSERIE

"Wat elk bruidspaar dat in het buitenland gaat trouwen moet weten"

In drie video’s geef ik jullie gratis advies over trouwen in het buitenland, wat jullie nu al meteen tijd en geld gaat besparen.

Bekijk nu!

Meer artikelen